Методичні рекомендації з курсу ''Економічна діагностика'', до виконання практичних і самостійних робіт - Єфімова, Ганна Вікторівна (My University, 2006)
Методичні рекомендації містять основні питання, пов'язані з організацією та методикою проведення практичних робіт зі студентами при вивченні дисципліни ''Економічна діагностика'' та самостійному опрацюванні ними прийомів та методів діагностики. Рекомендації необхідні для створення системного уявлення про оцінку результативності господарської діяльності підприємства та вироблення у студентів навичок виявлення й аналізу факторів ефективності даного об'єкту, його кредитоспроможності, інвестиційної привабливості тощо. Призначені для студентів денної і заочної форми навчання спеціальності 8.050107 ''Економіка підприємств'', можуть бути використані студентами інших спеціальностей, викладачами вищих навчальних закладів, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації за економічним напрямком.
Єфімова, Г. В. Методичні рекомендації з курсу "Економічна діагностика" до виконання практичних і самостійних робіт / Г. В. Єфімова. - Миколаїв : НУК, 2006. - 68 с. + ел. копія.
Keywords: методичні рекомендації; економічна діагностика; прийоми та методи діагностики; оцінка результативності; господарська діяльність підприємства; фактори ефективності; інвестиційна привабливість