Деякі особливості соціальних ризиків - Квачов, А. П.; Макарчук, О. М.; Kvachov, A. P.; Makarchuk, O. M. (My University, 2009)
Розкрито поняття ризику як основного елементу сучасних соціальних теорій
Квачов, А. П. Деякі особливості соціальних ризиків / А. П. Квачов, О. М. Макарчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 323–326.
Keywords: соціальні ризики; соціальна невизначеність; соціальна нестабілність; глобалізація; social risks; social indefinite; social нестабілність; globalization