Важливість інституту спонсорства для розвитку спорту в Україні - Погорілий М.; Деркач В. М.; Pohorilyi М.; Derkach V. M. (My University, 2023)
Проаналізовано теоретичні та практичні основи розвитку спонсорської діяльності у сфері спорту; узагальнено основні напрямки спонсорської допомоги у сфері спорту; узагальнено пропозиції та рекомендації щодо розвитку спонсорської діяльності у сфері спорту в Україні.
The importance of the sponsorship institute for the development f sports in Ukraine
Погорілий, М. Важливість інституту спонсорства для розвитку спорту в Україні = The importance of the sponsorship institute for the development f sports in Ukraine / М. Погорілий, В. М. Деркач // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 16. – С. 41–42.
Keywords: спонсор; спонсорство; спонсорська діяльність; розвиток спонсорства; олімпійський спорт; професійний спорт; sponsor; sponsorship; sponsorship activities; sponsorship development; Olympic sports; professional sports