Управління проектами: стан та перспективи - (:unkn) unknown (My University, 2019)
У збірнику наведенні матеріали ХV Міжнародної науково-практичної конференції «Управління проектами: стан та перспективи». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Управління проектами: стан та перспективи : матеріали ХV міжнар. наук.-практ. конф. / відпов. за вип. С. К. Чернов. – Миколаїв : Видав. Торубара В. В., 2019. – 108 с.