Удосконалення шнекового конвеєра - Пшонко Євген Олександрович (My University, 2026)
Об’єкт дослідження – фізичні явища, які протікають в електроприводі шнекового конвеєра. Мета роботи – на основі сучасних теоретичних досліджень провести аналіз конструкцій та синтез тиристорного електропривода шнекового конвеєра. Перший розділ присвячений аналізу конструкції та електроприводу шнекового конвеєра, визначені шляхи його поліпшення і згідно цього зроблена постановка задачі дослідження. Другій розділ розглядає параметричний синтез системи керування електропривода шнекового конвеєра. У третьому розділі здійснено вибір комплектного електропривода та наведено його опис. У четвертому розділі розглянути питання з охорони праці. Додатки містять слайди мультимедійної презентації (додаток Б).
Keywords: асинхронний електропривод; шнековий конвеєр; система керування напругою на статорі; регулятори; параметричний синтез; перехідні характеристики; показники якості керування; 141 "Електроенергетика електротехніка та електромеханіка"