Математичне моделювання трудомісткості Аgile тестування невеликих веб проєктів за нелінійною регресійною моделлю - Приходько С. Б.; Пухалевич А. В.; Сорокіна Є. В.; Prykhodko S. B.; Pukhalevych A. V.; Sorokina Y. V. (Миколаїв: НУК імені адмірала Макарова, 2022)
В роботі виконано математичне моделювання трудомісткості Аgile тестування невеликих веб-проєктів за трифакторною нелінійною регресійною моделлю.
Mathematical modeling of efforts of Аgile testing small web projects by a nonlinear regression model
Приходько, С. Б. Математичне моделювання трудомісткості Аgile тестування невеликих веб проєктів за нелінійною регресійною моделлю = Mathematical modeling of efforts of Аgile testing small web projects by a nonlinear regression model / С. Б. Приходько, А. В. Пухалевич, Є. В. Сорокіна // Матеріали III всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2022). – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 18–19.
Keywords: математичне моделювання; трудомісткість; тестування; веб- проєкт; нелінійна регресійна модель; mathematical modeling; effort; testing; web project; nonlinear regression model