Спосіб модернізаії автоматизованого електропривода подачі координатно-шліфувального верстата - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Трушкін Олександр Олександрович; Грек Андрій Олександрович; Морозов Микола Олександрович; Манукян Вадгес Севакович (Otsuki Press, 2024)
В роботі розглянуто спосіб модернізації системи керування привода подачі координатно-шліфувального верстата моделі 3283С.
Спосіб модернізаії автоматизованого електропривода подачі координатно-шліфувального верстата / І. С. Білюк, О. В. Савченко, О. О. Трушкін, А. О. Грек, М. О. Морозов, В. С. Манукян // Scientific Collection «InterConf». – 2024. – № 198. – P. 399–402.
Keywords: система керування; привод подачі; координатно-шліфувальний верстат; векторне керування