Стан та використання оборотних активів підприємства - Ішдовлетова, Г. (My University, 2021)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи дослідження стану та використання оборотних активів підприємства: сутність поняття «оборотні активи», джерела їх формування, політика управління оборотними активами підприємства. Здійснений аналіз фінансового стану підприємства, аналіз стану формування і використання оборотних активів АТ «Коблево» в 2019–2020 роках. Надані пропозиції щодо вдосконалення формування і використання оборотних активів підприємства.
Ішдовлетова, Г. Стан та використання оборотних активів підприємства : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / Г. Ішдовлетова ; наук. кер. А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 73 с.
Keywords: оборотні активи; аналіз оборотних активів; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"