Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Податкова система" - Ямніков, Костянтин Борисович (My University, 2003)
Методичні вказівки призначені для забезпечення єдиних вимог щодо тематики змісту, порядку оформлення та якості виконання курсових робіт з курсу "Податкова система" студентами інженерно-економічного факультету.
Ямніков, К. Б. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Податкова система" / К. Б. Ямніков. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; податкова система; теорія і практика оподаткування; класифікація податків; оподаткування доходів