Деякі особливості навчання перекладу – проектна робота - Філіппова, Н. М. (My University, 2014)
В статті пропонується використання проектної роботи як методичного прийому, який дозволяє використати мотивацію та активізувати характеристики та здібності мовної особистості в процесі виконання науково-технічних перекладів.
Філіппова, Н. М. Деякі особливості навчання перекладу – проектна робота / Н. М. Філіппова // Наукові записки. Сер. Філологічні науки (мовознавство). – Кіровоград: РВВ КДПУ, 2014. – С. 499–501.
Keywords: переклад; мовна особистість; методика навчання перекладу; проектна робота