Взаємодія палив рослинного походження з паливною апаратурою дизеля - Швець І. А.; Анастасенко С. М.; Shvets I. A.; Anastasenko S. N. (My University, 2023)
Проведений аналіз ефективності використання рослинних олій виявив причини поломок та пошкоджень деталей паливної апаратури (ПА) дизеля. Здійснено дослідження наслідків контакту рослинних олій з робочими поверхнями деталей ПА дизельних двигунів та проаналізовано отримані результати. Зроблено висновки щодо отриманих результатів та надані пропозиції щодо комплексу робіт, направлених на адаптацію дизельних двигунів для роботи на альтернативних рідких паливах.
Information technologies of innovation design
Швець, І. А. Взаємодія палив рослинного походження з паливною апаратурою дизеля = Information technologies of innovation design / І. А. Швець, С. М. Анастасенко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 146–149.