Інноваційне забезпечення підвищення економічної ефективності роботи машинобудівного підприємства та його стійкого розвитку - Нікішенко, Т. В.; Nikishenko, T. V. (My University, 2021)
Нікішенко Т. В. «Інноваційне забезпечення підвищення економічної ефективності роботи машинобудівного підприємства та його стійкого розвитку» магістерська робота на здобуття другого ступеня вищої освіти «магістр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2021. Метою роботи є наукове обґрунтування теоретико-методичних положень і розроблення практичних рекомендацій щодо інноваційного забезпечення стійкого розвитку підприємств. Для досягнення поставленої мети в роботі було вирішено наступні завдання: сформовано поняттєвий апарат процесу інноваційного забезпечення стійкого розвитку підприємств; наведено класифікацію факторів впливу на рівень інноваційного забезпечення підвищення економічної ефективності роботи підприємства та його стійкого розвитку; запропоновано науково-методичний підхід до оцінки стійкого розвитку підприємств машинобудівної галузі; систематизовано концептуальні аспекти формування інноваційного забезпечення стійкого розвитку машинобудівних підприємств; розроблено стратегію формування інноваційного забезпечення підвищення економічної ефективності роботи підприємства та його стійкого розвитку. Об’єктом дослідження є процес підвищення економічної ефективності роботи машинобудівних підприємств та їх стійкого розвитку.
Нікішенко, Т. В. Інноваційне забезпечення підвищення економічної ефективності роботи машинобудівного підприємства та його стійкого розвитку = Innovative support for improving the economic efficiency of the machine-building enterprise and its sustainable development : магістерська робота ; спец. 051 “Економіка“ / Т. В. Нікішенко ; наук. кер. О. П. Гурченков. – Миколаїв : НУК, 2021. – 119 с.
Keywords: 051 “Економіка“