Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 12ЧН 14,5/16,2 (Caterpillar C32) - Антонюк Василь Васильович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку допоміжного суднового дизельного двигуна 12ЧН 14,5/16,2, потужністю 746 кВт та 1800 хв-1. В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також системи охолодження. Запропоновані заходи щодо забезпечення охорони праці при обслуговуванні системи охолодження. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 48 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 8 джерел. Графічна частина представлена на 3 кресленнях формату А1.
Антонюк, В. В. Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 12ЧН 14,5/16,2 (Caterpillar C32) : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / В. В. Антонюк ; наук. кер. В. С. Наливайко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 47 с.
Keywords: допоміжний двигун; охолоджувач; забортна вода; відцентровий насос; 142 "Енергетичне машинобудування"; auxiliary engine; cooler; seawater; centrifugal pump