Вища математика. Інтегральне числення функцій однієї змінної - Гордієнко, Марина (My University, 2020)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт відповідають робочій програмі дисципліни "Вища математика". Методичні вказівки розроблено до змістового модуля "Інтегральне числення функцій однієї змінної". Подано основні теоретичні відомості, зразки детального розв’язування основних типових задач з повним аналізом розв’язку, завдання для аудиторної та самостійної роботи студентів з вказівками і відповідями, питання для самоперевірки. Для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальностей131 Прикладна механіка,142 Енергетичне машинобудування,144 Теплоенергетика.
Гордієнко, М. Л. Вища математика. Інтегральне числення функцій однієї змінної : методичні вказівки до виконання практичних робіт / М. Л. Гордієнко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2020. – 49 с.
Keywords: Первісна; інтеграл; способи інтегрування