Аналіз макросередовища як ефективний метод управління енергетичними підприємствами України - Бурунсуз К.С.; Burunsuz Kateryna (НУК, 2020)
Наведено основні різновиди PEST-аналізу як основи виявлення зовнішніх макросил. Розглянуто загальну схему проведення PEST-аналізу. Розроблено матрицю PEST-аналізу енергетичної галузі України. Визначено зважені бали політичних, економічних, соціальних та технологічних факторів.
Analysis of the macroenvironment as an effective method of managing energy companies in Ukraine
Бурунсуз, К. С. Аналіз макросередовища як ефективний метод управління енергетичними підприємствами України = Analysis of the macroenvironment as an effective method of managing energy companies in Ukraine / К. С. Бурунсуз // Матеріали всеукр. наук. екон. читань "Перспективи морської економічної діяльності в контексті трендів Індустрії 4.0". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 215–218.
Keywords: PEST-аналіз; фактори макросередовища; метод аналізу ієрархій; PEST-analysis; macroenvironment factors; method of analysis of hierarchies