Методичні вказівки з виконання випускної бакалаврської роботи з напряму 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" зі спеціальності "Суднові енергетичні установки та устаткування" - Горбов, Віктор Михайлович; Єсін, Ігор Петрович; Чередніченко, Олександр Костянтинович; Єлеонська, Ольга Семенівна (My University, 2012)
Наведені зміст бакалаврської випускної роботи з напряму 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" (спеціальність "Суднові енергетичні установки та устаткування") та методичні рекомендації стосовно виконання окремих розділів, вимоги до оформлення текстової та графічної частин. Наданий перелік рекомендованої літератури. Викладені матеріали призначенні для використання студентами денного та заочного навчання при підготовці випускної бакалаврської роботи.
Методичні вказівки з виконання випускної бакалаврської роботи з напряму 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" зі спеціальності "Суднові енергетичні установки та устаткування" / В. М. Горбов, І. П. Єсін, О. К. Чередніченко, О. С. Єлеонська. – Миколаїв :Видавництво НУК, 2012. – 37 с.
Keywords: енергетичні установки; суднові енергетичні установки; суднові двигуни; характеристика судна