Використання інформаційної системи управлінського обліку як частини комплексної обліково-інформаційної системи - Гавриленко, Наталія; Чернецька, Ірина; Gavrilenko, Natalia; Chernetska, Iryna (My University, 2021)
Розглянуто структуру інформаційної системи управління, яка сприяє прийняттю управлінських рішень для забезпечення розвитку конкретних сфер економічної діяльності. Розкрито роль обліково-інформаційної системи управлінського обліку в забезпеченні процесу прийняття управлінських рішень. Пропонована модель формування та руху облікової управлінської інформації, використовувана при обґрунтуванні стратегічних управлінських рішень, спрямованих на посилення конкурентних переваг.
Гавриленко, Н. В. Використання інформаційної системи управлінського обліку як частини комплексної обліково-інформаційної системи = Use of management accounting information system as a part of a comprehensive accounting and information system / Н. В. Гавриленко, І. А. Чернецька // Економіст (Ukrainian journal "Economist"). – 2021. – № 11. – С. 32–34.
Keywords: accounting and analytical support,; accounting policy; management accounting; accounting, information; strategic accountin