Утилізація теплоти суднової енергетичної установки тепловикористовуючими холодильними машинами і тепловими насосами - Калініченко, І. В.; Kalinichenko, I. (My University, 2018)
Дисертація присвячена розробці системи утилізації теплоти випускних газів суднової енергетичної установки з охолодженням повітря на вході тепловикористовуючими холодильними машинами і тепловим насосом, що забезпечує раціональне використання низько- та високопотенційної теплоти відповідно для нагріву та випаровування холодоагенту в теплосиловому контурі тепловикористовуючої холодильної машини.
Utilization of the ship's power plant heat with heat-using refrigeration machines and heat pumps
Калініченко, І. В. Утилізація теплоти суднової енергетичної установки тепловикористовуючими холодильними машинами і тепловими насосами : дис. … канд. техн. наук : 05.05.14 / І. В. Калініченко ; наук. кер. М. І. Радченко ; МОН України ; НУК ім. адмірала Макарова. – Миколаїв, 2018. – 159 с.
Keywords: тепловикористовуюча холодильна машина; тепловий насос; охолодження повітря; судновий двигун; випускні гази; витрата палива; waste heat recovery chiller; heat pump; air cooling; ship engine; exhaust gas; fuel consumption