Вітчизняний аутсорсинг в умовах воєнного стану та світових рейтингах - Параскун Алла; Корнієнко Оксана; Paraskun Alla (My University, 2023)
Тези присвячено дослідженню стану аутсорсингу України в умовах війни. Визначено вплив воєнного стану на економіку та ризики, що впливають на подальший розвиток аутсорсингу. Розглянуто територію релокації спеціаліств з ІТ-аутсорсингу в межах країни. Досліджене місце ІТ-галузі України в світових рейтингах аутсорсингової привабливості.
Domestic outsourcing under the conditions of marital state in global rating systems /
Параскун, А. Вітчизняний аутсорсинг в умовах воєнного стану та світових рейтингах = Domestic outsourcing under the conditions of marital state in global rating systems / А. Параскун, О. Корнієнко // Матеріали наук. екон. читань "Актуальні вектори відновлювальної трансформації економіки України", присвяч. пам’яті першого декана Інженерно-економічного факультету НУК професора В. Ч. Лі. – Миколаїв : НУК, 2023. – Т. 1. – С. 212–216.
Keywords: аутсорсинг; ІТ-спеціалісти; релокація; DOU; ІТ-аутсорсинг; Global Services Location Index; Daxx; outsourcing; IT specialists; relocation; IT outsourcing