ВІКОВА ТА ПЕДАГОГІЧНА ПСИХОЛОГІЯ - Литвиненко Ірина Сергіївна (Румянцева Г. В., 2023)
У підручнику представлений матеріал для більш глибокого самостійного вивчення кредиту «Геронтопсихологія» з навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія». Висвітлені питання стосовно розвитку геронтопсихології як науки, особливостей психічного розвитку людей похилого віку, проблеми спілкування на цьому віковому періоді. Представлений матеріал спрямований для самоконтролю, самоперевірки своїх знань здобувачами бакалаврського рівня. Зміст посібника може бути корисний практикуючим психологам, які працюють в соціальних службах з людьми похилого віку.
Геронтопсихологія. Теоретичний аспект