Філософія науки - Яценко Ганна Юріївна; Патлайчук Оксана Віталіївна (My University, 2018)
Викладено основну навчальну інформацію з дисципліни "Філософія науки": програму, матеріали лекційних та семінарських занять, літературу для підготовки, тестові завдання для перевірки знань, питання для самоконтролю, теми доповідей, а також вимоги до підготовки реферату, перелік пропонованих тем рефератів та критерії оцінювання, список екзаменаційних питань з даної дисципліни. Призначено для аспірантів та здобувачів наукового ступеня доктора філософії (PhD), а також всіх, хто цікавиться проблемами філософії науки.
Яценко, Г. Ю. Філософія науки : навч. посібник для аспірантів та здобувачів наукового ступеня доктора філософії (PhD) / Г. Ю. Яценко, О. В. Патлайчук. – Миколаїв : НУК, 2018. – 120 с.