Політологія - Бобіна, О. В.; Сонечко, О. С.; Ткаченко, А. В.; Федоренко, М. О.; Шаповалова, І. В. (My University, 2017)
Навчальний посібник складається з двох частин: першої – лекцiй на вчального курсу "Політологія" в яких викладені уявлення про сутність, теоретичні підходи і проблематику політології, другої – методичних рекомендацій щодо організації самостійної роботи студентів з курсу. Призначено для студентів різних спеціальностей, які вивчають курс політології.
Політологія : навч. посібник / О. В. Бобіна та ін. ; за ред. І. В. Шаповалової. – Миколаїв : НУК, 2017. – 240 с. + електрон. копія.