Удосконалення технології виготовлення валу-шестерні конічно-циліндричного редуктора (m = 5 мм; z = 22; 38ХН3МА) - Лі Юнхун (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі виконано удосконалення технології виготовлення валу-шестерні конічно-циліндричного редуктора. Розроблено операційний технологічний процес механічної обробки для умов серійного виробництва; спроектовано спеціальні засоби технологічного оснащення. Виконано оцінку впливу життєвого циклу виробу «Вал-шестерня» на навколишнє середовище. Розглянуті питання автоматизації процесу оцінки виробничих витрат за допомогою модуля SW Costing. На основі отриманих технологічних даних спроектовано дільницю механічного цеху по обробці деталі вал-шестерня та виконано відповідні техніко-економічні розрахунки, що підтвердили доцільність впровадження розробок у виробництво. Були розглянуті питання охорони праці, охорони навколишнього середовища та цивільного захисту.
Improvement of manufacturing technology of bevel gear shaft (m = 5 mm; z = 22; 38ХН3МА)
Лі, Юнхун Удосконалення технології виготовлення валу-шестерні конічно-циліндричного редуктора (m = 5 мм; z = 22; 38ХН3МА) = Improvement of manufacturing technology of bevel gear shaft (m = 5 mm; z = 22; 38ХН3МА) : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Юнхун Лі ; наук. кер. В. А. Поліщук. – Миколаїв : НУК, 2024. – 149 с.
Keywords: вал-шестерня; технологічний процес; технологічна оснастка; спеціальний інструмент; життєвий цикл виробу; автоматизація оцінки витрат; дільниця механічного цеху; shaft-gear; technological process; technological equipment; special tool; product life cycle; cost assessment automation; mechanical workshop section