Методичні вказівки до виконання дипломних проектів для студентів галузі знань 13 "Механічна інженерія" спеціальності 131 "Прикладна механіка" - Ткач, Михайло Романович; Поліщук, Віталій Анатолійович; Шумілов, Олександр Павлович; Ніколаєв, Олександр Львович (My University, 2017)
Розглянуто основні відомості, необхідні для виконання дипломного проекту. Освітлено тематику, обсяг і зміст дипломного проекту, наведено порядок виконання його розділів і захисту.
Методичні вказівки до виконання дипломних проектів для студентів галузі знань 13 "Механічна інженерія" спеціальності 131 "Прикладна механіка" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / М. Р. Ткач, В. А. Поліщук, О. П. Шумілов, О. Л. Ніколаєв. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: дипломне проектування; прикладна механіка; організація дипломного проектування; структура кваліфікаційної роботи