І знову про мовні і немовні проблеми (викладання іноземних мов у контексті Болонського процесу) - Філіппова, Н. М. (My University, 2005)
Стаття пропонує популярний огляд змін мов: формування міжкультурної компетенції, необхідність інтегрованого підходу до особистості студента, формування системи об’єктивного контролю знань і вмінь.
Філіппова, Н. М. І знову про мовні і немовні проблеми (викладання іноземних мов у контексті Болонського процесу) / Н. М. Філіппова // Відкритий урок. – 2005. – № 40.
Keywords: методика навчання англійської мови; стилі навчання (learning styles); інтелектуальні можливості (multiple intelligences); психолого-орієнтований підхід до навчання (brain-friendly teaching)