Проблеми "свого" і "чужого" або Українська мова в Європейському контексті: норми, пуризм, мовні агресії - Філіппова, Н. М. (My University, 2008)
Проблеми "свого" і "чужого" або Українська мова в Європейському контексті – всі ці проблеми представляються надзвичайно важливими для сучасної української вищої школи, оскільки система ціннісних орієнтацій носіїв мови розглядається як релевантний чиних у вивченні мови та у вихованні сучасного громадянина України.
Філіппова, Н. М. Проблеми "свого" і "чужого" або Українська мова в Європейському контексті: норми, пуризм, мовні агресії / Н. М. Філіппова // Матеріали VII міжнар. наук.-метод. конф. "Безпека життєдіяльності людини: освіта, наука, практика". – Миколаїв, 2008. – С. 270–273.
Keywords: мовні агресії; комунікативні технології; інформаційне суспільство