Аналіз автомобільних сенсорних технологій в інформаційній системі руху міського транспорту - Топалов А. М.; Халапсіс Д. О.; Topalov A. M.; Halapsis D. O. (My University, 2022)
В роботі представлений аналіз автомобільних сенсорних технологій в інформаційній системі руху міського транспорту. Детально розглянута інфраструктура міста та транспортні засоби як компоненти інформаційної системи. Запропонована функціональна структура інформаційної системи руху міського транспорту.
Analysis of automotive sensor technologies in the traffic information system of urban transport
Топалов, А. М. Аналіз автомобільних сенсорних технологій в інформаційній системі руху міського транспорту = Analysis of automotive sensor technologies in the traffic information system of urban transport / А. М. Топалов, Д. О. Халапсіс // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 326–329.
Keywords: автомобіль; датчик; інформаційна система; мережа; car; sensor; information system; network