Розрахунок головного суднового двигуна 5ДКРН 50/205 (WARTSILA 5RT-FLEX50-B) - Денисюк Є. С. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку суднового двигуна внутрішнього згоряння, потужністю 8300 кВт та 124 хв-1. В якості базового був обраний двигун 5ДКРН 50/205 (Wartsila 5RT-flex50-B). В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також спроектований турбокомпресор. Розраховані основні системи двигуна та їх елементи. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 74 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А1.
Денисюк, Є. С. Розрахунок головного суднового двигуна 5ДКРН 50/205 (WARTSILA 5RT-FLEX50-B) : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Є. С. Денисюк ; наук. кер. Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2023. – 72 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; важке паливо; турбокомпресор; паливна система; internal combustion engine; fuel oil; turbocharger; fuel system