Аналіз методу виявлення модифікації цифрового аудіозапису методом фрактальних перетворень - Заліян, Е. Д. (My University, 2013)
Метою даної роботи є дослідження сучасних методів перевірки на автентичність цифрових аудіозаписів, заснованих на фрактальних перетвореннях дослідної фонограми.
Заліян, Е. Д. Аналіз методу виявлення модифікації цифрового аудіозапису методом фрактальних перетворень / Е. Д. Заліян // Матеріали Всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: цифровий аудіозапис; метод фрактальних перетворень; інформаційна безпека держави; фонескопічні дослідження; автентична фонограма