Створення автоматизованої навчальної програми тестування лексики C-test - Постоєв, І. І.; Postoev, I. I. (My University, 2022)
Дипломна робота присвячена розробці автоматизованої навчальної програми тестування лексики для студентів технічних спеціальностей. Мета нашої навчальної програми полягає у створені зручного та практичного тесту завдяки якому студент зможе отримати необхідну йому за його фахом спеціальну лексику англійської мови. В практичній частині представлена програма «C-test». Програма призначена для викладачів англійської мови та студентів (бакалаврів, магістрантів, аспірантів) спеціальності Двигуни внутрішнього згорання які вивчають англійську мову. Програму можна використовувати у різних умовах з практичною метою випробування студентів та метою покращення лексичної бази.
Постоєв, І. І. Створення автоматизованої навчальної програми тестування лексики C-test = Creation of automated educational lexical program C-test : магістерська робота ; спец. 035 “Філологія“ / І. І. Постоєв ; наук. кер. Н. М. Філіппова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 77 с.
Keywords: C-test; тестування; навчальна програма; 035 “Філологія“; C-test; testing; learner’s program