Розробка програмного забезпечення для автоматизації роботи з кадрами приватного підприємства ''Vestra'' - Шкуропат В. Д. (My University, 2025)
У цій кваліфікаційній роботі розглядається практична задача інженерії програмного забезпечення, яка характеризується комплексністю та невизначеністю умов і полягає в розробці ПЗ для автоматизації роботи з кадрами приватного підприємства «Vestra». Комплексність задачі визначається інтеграцією взаємопов’язаних компонентів, потребою в оптимізації ресурсів та багатоманітністю вимог. Невизначеність вимог виникає внаслідок нечітких формулювань задач, варіативності користувацьких потреб і змін середовища функціонування. Робота включає аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, постановку задачі на розробку ПЗ для автоматизації роботи з кадрами приватного підприємства «Vestra», розробку проєкту програмного забезпечення, результати розробки, охорону праці та додатки. Робота викладена на 110 сторінках, містить 17 рисунків, 13 таблиць, список використаних джерел з 8 найменувань та 5 додатків.
Software Development for Automating Personnel Management at the Private Enterprise
Шкуропат, В. Д. Розробка програмного забезпечення для автоматизації роботи з кадрами приватного підприємства ''Vestra'' : бакалаврська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / В. Д. Шкуропат ; наук. кер. С. О. Карпова. – Херсон : ХННІ НУК, 2025. – 112 с.
Keywords: програмне забезпечення; автоматизація роботи; кадри; приватне підприємство; практична задача; комплексність; невизначеність умов; 121 ''Інженерія програмного забезпечення''; software; work automation; personnel; private enterprise; practical problem; complexity; uncertainty of conditions