Основні принципи міжнародної охорони авторського права - Ільїнська, К. О.; Ilinska, K. O. (My University, 2014)
Розглядаються основні принципи міжнародної системи охорони авторського права в рамках Бернської конвенції про охорону літературних і художніх творів та Всесвітньої конвенції про авторське право
Basic principles of international copyright protection
Ільїнська, К. О. Основні принципи міжнародної охорони авторського права / К. О. Ільїнська // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 55–57.
Keywords: принципи авторського права; охорона авторських прав; автор; твір; principles of copyright; copyright protection; author; work