Флористичне різноманіття Матвіївського масиву - Іваненко Т. С.; Мельничук С. С.; Ivanenko Tatiana; Melnichuk Svetlana (My University, 2021)
Під флорою розуміють історично обумовлену сукупність видів рослин на даній території Матвіївського масиву. Територія, що досліджується, входить до складу Чорноморської (понтичної) степової провінції, Європейсько-Азіатської степової області і належить до під зони типчакова-ковилових степів.
Floristic diversity of the matviev arside
Іваненко, Т. С. Флористичне різноманіття Матвіївського масиву = Floristic diversity of the matviev arside / Т. С. Іваненко, С. С. Мельничук // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 313–315.