Невідкладна допомога у нещасних випадках - Маркіна, Л. М.; Савіна, О. Ю. (My University, 2018)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику самостійної підготовки студентів до участі в олімпіадах з дисципліни "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист" за темою "Невідкладна допомога у нещасних випадках". Призначено для студентів ВНЗ, що вивчають дисципліни "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист" за всіма спеціальностями, а також для викладачів цих дисциплін.
Маркіна, Л. М. Невідкладна допомога у нещасних випадках : метод. вказівки / Л. М. Маркіна, О. Ю. Савіна. – Миколаїв : НУК, 2018. – 68 с.
Keywords: безпека; перша допомога; кризові стани; травми; допомога у надзвичайних ситуаціях