Комплексні заходи для безпечних умов користування комп’ютером - Марцінковський, І. Б.; Martsinkovsky, I. B. (My University, 2010)
У статті, на підставі виявлених випадків окремих захворювань у користувачів комп'ютером, пропонується, нарівні з дотриманням гігієнічних умов і проведенням тренувань із використанням вправ для внутріочних і ціліарних м'язів, застосовувати в комплексі і загальфізичні тренування в аеробному режимі, які будуть сприяти попередженню виникнення шкідливих наслідків роботи на персональному комп'ютері
Марцінковський, І. Б. Комплексні заходи для безпечних умов користування комп’ютером / І. Б. Марцінковський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 21–22.
Keywords: первинна профілактика; захворювання; комп’ютер; primary prophylaxis; diseases; computer