Моделі управління проектами роботизації підводних археологічних досліджень = Models of project management robotization of underwater archaeological research - Надточий, А. В.; Nadtochy, A. V. (My University, 2020)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.22 – управління проектами та програмами. – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2018 = The dissertation for the degree of Candidate of Technical Sciences in the specialty 05.13.22 – project and program management. – Admiral Makarov National University of Shipbuilding, Nikolaev, 2018.
Надточий, А. В. Моделі управління проектами роботизації підводних археологічних досліджень: автореф. дис. ... канд. тех. наук : 05.13.22 / А. В. Надточий ; НУК ім. адмірала Макарова ; наук. кер. В. С. Блінцов. – Миколаїв, 2017. – 20 с.
Keywords: управління проектами; підводні археологічні дослідження; зміст проекту; ризики; моделі управління; project management; underwater archaeological research; project content; risks; management models