Соціальна реабілітація військовослужбовців після проходження служби в умовах бойових дій - Юшкевич Л.В. (ННПІ НУК, 2025)
Участь у бойових діях неминуче залишає глибокий слід на психоемоційному стані людини, впливає на її світосприйняття, соціальні зв’язки та здатність адаптуватися до цивільних умов. Тому дослідження сутності, змісту, форм та методів соціальної реабілітації військовослужбовців, аналіз існуючих проблем у цій сфері та розробка шляхів підвищення її ефективності є не лише науковим, а й гострим суспільно-практичним завданням. Це вимагає глибокого осмислення як теоретичних засад, так і практичного досвіду організації реабілітаційного процесу в Україні та світі.
Юшкевич Л.В. Соціальна реабілітація військовослужбовців після проходження служби в умовах бойових дій : робота бакалавра ; 231 "Соціальна робота. Соціальна педагогіка" / Л.В. Юшкевич ; наук. кер. Н.В. Султанова. – Миколаїв : ННПІ НУК, 2025. – 74 с.
Keywords: Соціальна робота; соціальна реабілітація; військовослужбовці; військовий стан; психосоціальні наслідки