Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Полімерні композиційні матеріали" - Соломонюк Наталя Сергіївна (My University, 2019)
Методичні вказівки допомагають у проведенні лабораторних робіт з курсу "Полімерні композиційні матеріали". Включені методики вивчення структури і властивостей основних компонентів (заповнювачей та полімерного сполучника) і матеріалів на їх основі. Призначено для студентів спеціальності "Проектування та виробництво конструкцій із композиційних матеріалів" та інших матеріалознавчих спеціальностей. Можуть бути використані також аспірантами і магістрами матеріалознавчих, машинобудівних та технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів при виконанні дослідницьких робіт.
Соломонюк, Н. С. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Полімерні композиційні матеріали" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на CD-ROM / Н. С. Соломонюк. – Миколаїв : НУК, 2019. – 3 електрон. опт. диски (CD-ROM). – Назва з контейнера.