Бібліотека Українського державного морського технічного університету - Костирко, T. М. (My University, 2003)
Стаття присвячена історії створення, ресурсам бібліотеки УДМТУ .
Костирко, T. М. Бібліотека Українського державного морського технічного університету / T. М. Костирко // Енцикл. сучасної України. – К., 2003. – Т. 2. – С. 713.
Keywords: бібліотека УДМТУ; бібліотечний фонд; історія бібліотеки; діяльність бібліотеки; довідково-бібліографічний апарат