Відеобокс для підводного апарата - Войтасик А. М.; Voitasyk Andrii Mykolayovych (My University, 2023)
Розглянуті основні чинники та їх вплив на якість отримання візуальної інформації про підводне середовище при проведені робіт з залученням підводних апаратів. Представлені фотофрагменти проведення технічного обслуговування систем відеоспостереження та штучного освітлення діючого підводного апарата. Запропоновано застосовувати електроприводні механізми руху відеобоксу з метою забезпечення можливості зміни його положення відносно корпусу підводного апарата.
The video box for underwater vehicle
Войтасик, А. М. Відеобокс для підводного апарата = The video box for underwater vehicle / А. М. Войтасик // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 36–38.