Розробка інформаційної системи з WEB-доступом для муніципальної бібліотеки - Тимофєєва Наталія Вікторівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної системи з WEB-доступом для муніципальної бібліотеки. Програмне забезпечення дозволяє автоматизувати облік книжок та процес обслуговування читачів в бібліотеці, за допомогою WEB-сайту. Робота містить проект програмного забезпечення, розділ з охорони праці, а також технічне завдання на розробку програмного забезпечення, текст програми, програму та методику випробувань, інструкцію користувача, опис програм.
Тимофєєва, Н. В. Розробка інформаційної системи з WEB-доступом для муніципальної бібліотеки : бакалаврська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / Н. В. Тимофєєва ; наук. кер. К. О. Книрік. – Миколаїв : НУК, 2025. – 92 с.
Keywords: Бібліотека; книга; твір; автор; опис; література; жанр; письменник; резервування; сайт; користувач; база даних; розробка; book; work; author; description; literature; genre; writer; reservation; website; user; database; library; 122 ''Комп’ютерні науки''