Регіональне природокористування: екологічні та економічні аспекти - Ремешевська, І. В.; Гурець, Н. В. (My University, 2016)
Посібник складено відповідно до навчальних програм з курсів "Регіональне природокористування", "Екологічний менеджмент та регіональне природокористування". Зміст лекційних матеріалів та практичних завдань зорієнтовано на розкриття творчого потенціалу студента, на отримання навиків аналізу й узагальнення інформації еколого-економічного та організаційно-управлінського характеру. Також в посібнику наведено питання для самостійного вивчення та тестові контрольні питання. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальностей 101 "Екологія" (спеціалізація "Раціональне природокористування") та 051 "Економіка" (спеціалізація "Економіка довкілля і природних ресурсів").
Ремешевська, І. В. Регіональне природокористування: екологічні та економічні аспекти [Електронний ресурс] : навч. посібник : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / І. В. Ремешевська, Н. В. Гурець ; МОН України, НУК ім. адмірала Макарова. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Систем. вимоги: Pentium 233 МГЦ ; ОЗП 64 Мб ; Windows 9x/Me/NT/2000/XP. – Назва з етикетки диска.
Keywords: регіональне природокористування; раціональне природокористування; природні ресурси; земельні ресурси; водні ресурси; еколого-географічна експертиза