Короткий словник-довідник сучасних політологічних термінів - Шаповалова Ірина Василівна (My University, 2023)
Короткий словник-довідник охопив аналіз основних категорій сучасної політичної науки. Звернено увагу на ті поняття, які є базовими при вивченні курсів «Політологія», «Основи демократії». Видання має навчальне спрямування та є доповненням до існуючих підручників і навчальних посібників із політології, які пропонуються студентам при вивченні курсу політичної науки. Призначено для студентів різних спеціальностей, які вивчають курс політології, а також для всіх, хто цікавиться політикою та політичною наукою.
Шаповалова, І. В. Короткий словник-довідник сучасних політологічних термінів / І. В. Шаповалова. – Миколаїв : НУК, 2023. – 60 с.