Дослідження інформаційних технологій керування даними ІТ-компаній та розробка проекту активного сховища даних ІТ-компанії - Смірнов, Д. О. (My University, 2021)
Робота “Дослідження інформаційних технологій керування даними ІТ- компаній та розробка проекту активного сховища даних ІТ-компанії” присвячена дослідженню технологій організації і доступу до даних в Інтернет- проектах та визначенню критеріїв оцінки ефективності їх застосування. В роботі представлені результати аналізу технологій збереження, організації та доступу до даних, розглянуті та визначені особливості застосування інструментальних засобів, визначені критерії поділу програмних Інтернет-проектів на категорії та критерії оцінки відповідності технологій та інструментів типам програмних проектів. В роботі запропонований науково-обгрунтований підхід до оцінки інструментальних засобів та технологій проектування програмного забезпечення для Інтернет-проектів, наведені результати застосування розроблених моделей та механізмів у реальних проектах. Робота викладена на ___ сторінках друкованого тексту, містить ___ рисунків, ___ таблиць, перелік джерел з ___ найменувань, ___ додатків.
Смірнов, Д. О. Дослідження інформаційних технологій керування даними ІТ-компаній та розробка проекту активного сховища даних ІТ-компанії: магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / Д. О. Смірнов ; наук. кер. С. С. Коваль. – Миколаїв : НУК, 2021. – 128 с.
Keywords: інформаційні технології; керування даними; активне сховище даних; корпоративна інформаційна система; 122 “Комп’ютерні науки“