Розробка системи управління контентом web-порталу навчального закладу - Чугунов, В’ячеслав Андрійович; Chuhunov, Viacheslav (My University, 2022)
Представлена робота присвячена розробці інтернет-технологій для створення системи управління контентом web-порталу Миколаївського міського Палацу творчості учнів та призначена для автоматизації процесів викладення інформації на web-сторінку закладу освіти, уніфікації доступу до інформації, викладеної на web-порталі закладу освіти. В роботі аналізуються існуючі рішення, досліджуються засоби створення таких систем, формуються вимоги до системи, розробляються концепції системи і проводиться вибір найкращої, розробляється технічне завдання. Далі проводиться розробка основних проектних рішень за технічним, інформаційним та програмним забезпеченням, формується робоча документація за програмним забезпеченням. Також робота містить розділи з економіки, охорони праці, охорони навколишнього середовища. Дипломна робота виконана на _____ аркушах машинописного тексту, містить _____рисунків, _____таблиць, _____додатків.
Чугунов, В. А. Розробка системи управління контентом web-порталу навчального закладу = Development of content management system for the web-portal of the educational institution : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп’ютерні науки" / В. А. Чугунов ; наук. кер. М. В. Ушкац. – Миколаїв : НУК, 2022. – 134 с.
Keywords: Java; Spring; Hibernate; MySQL; Tomcat; CMS; система управління контентом; система управління базами даних; навчальний заклад; Java; Spring; Hibernate; MySQL; Tomcat; CMS; Content Management System; Database Management System; Educational Institution; 122 "Комп’ютерні науки"