Тактична підготовка в волейболі на ранніх етапах багаторічного удосконалення - Овчарук Н.; Сокол О. В.; Ovcharuk N.; Sokol O. V. (My University, 2023)
Одним із найпопулярніших та наймасовіших ігрових командних видів спорту у світі є волейбол, у змаганнях з якого простежується високий професіоналізм гравців, що, очевидно є наслідком ефективної реалізації підготовки юних волейболістів на всіх етапах багаторічного спортивного удосконалення. В десятці кращих волейбольних команд Європи перебуває сьогодні і українська збірна.
Tactical training in volleyball in the early stages of multi-year improvement
Овчарук, Н. Тактична підготовка в волейболі на ранніх етапах багаторічного удосконалення = Tactical training in volleyball in the early stages of multi-year improvement / Н. Овчарук, О. В. Сокол // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 16. – С. 37–39.
Keywords: волейбол; тактична підготовка; етап початкової підготовки; volleyball; tactical training; stage of initial training