Проблеми розвитку малих підприємств на прикладі малих міст Миколаївського регіону - Гавриленко, Наталія Вікторівна (My University, 2010)
Активізація участі населення малих міст у підприємницькій діяльності дозволяє забезпечити соціально-економічний розвиток цих міст та прилеглих до них сільських територій, підвищити рівень зайнятості населення, зменшити обсяги масової трудової міграції і відтоку активної частини населення за кордон, призупинити процеси зниження рівня якості людського капіталу.
Гавриленко, Н. В. Проблеми розвитку малих підприємств на прикладі малих міст Миколаївського регіону / Н. В. Гавриленко // Матеріали 4 Науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. – Первомайськ : ППІНУК, 2010. – 3 c.
Keywords: підприємництво; малий бізнес; розвиток; бізнес; податки; бюджет