Покращення показників роботи суднового двигуна вдосконалення системи впорскування палива - Топчий Андрій Олексійович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення показників роботи суднового допоміжного двигуна шляхом вдосконалення системи впорскування палива. Розглянуто економічне обґрунтування. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 69 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 9 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Топчий, А. О. Покращення показників роботи суднового двигуна вдосконалення системи впорскування палива : магістерська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / А. О. Топчий ; наук. кер. Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2025. – 71 с.
Keywords: танкер; допоміжний двигун; паливна система; форсунка; 142 "Енергетичне машинобудування"; tanker; auxiliary engine; fuel system; nozzle