Інформаційні потреби наукових працівників вишу на електронні ресурси, що надає НБ НУК, та аналіз активності їх використання - Бєлодєд, О. В. (My University, 2014)
Предметом моніторингу стало вивчення інформаційних потреб наукових працівників НУК на електронні ресурси, що надає Наукова бібліотека, та аналіз активності їх використання.
Бєлодєд, О. В. Інформаційні потреби наукових працівників вишу на електронні ресурси, що надає НБ НУК, та аналіз активності їх використання [Електронний ресурс] / О. В. Бєлодєд // Матеріали наук.-практ. семінару "Функції бібліотеки ВНЗ в умовах розвитку науковокомунікаційної сфери". – Миколаїв : Наук. б-ка НУК, 2014. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua/uk/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8. – Назва з екрану.
Keywords: інформаційні потреби; наукові працівники; електронні ресурси; електронні ресурси бібліотеки; наукова бібліотека НУК