Вплив перерозширення газу в турбіні газотурбінного агрегату на його ефективність - Патлайчук В. М.; Борщов О. М.; Patlaichuk V. M.; Borschov О. M. (My University, 2022)
Розглянуто вплив перерозширення газу в силовій турбіні газотурбінного агрегату на його ефективність. Дослідження виконувалось на прикладі газотурбінного агрегату, який використовує для евакуації випускних газів в атмосферу повітряноструйний ежектор. Одержані результати порівнювались з ефективністю ГТА простого циклу, яка розраховувалась на аналогічні вхідні параметри.
Influence of gas over-expansion in the turbine of a gas turbine unit on its efficiency
Патлайчук, В. М. Вплив перерозширення газу в турбіні газотурбінного агрегату на його ефективність = Influence of gas over-expansion in the turbine of a gas turbine unit on its efficiency / В. М. Патлайчук, О. М. Борщов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 169–172.